Vyhľadaj si PSČ - poštové smerové čísla

AKTUÁLNE SPRAVODAJSTVO

V priehrade pri Trnave sa kúpalo až 90 ľadových medveďov
Slovensko je na stom mieste v hodnotení daňového systému
Slovanet prichádza s internetom od 9,90 a darčekmi od 1 eura
Islamisti z Boko Haram zmasakrovali desiatky rybárov
Christoph Waltz bude mať hviezdu na Chodníku slávy
Schumacherov stav sa zlepšuje, rodina sa teší z pokroku
Žltá ponorka zdolala Getafe, Valencia zaváhala
Nová liečba myómov maternice pomôže ženám zachovať plodnosť

Recept dňa

Baranie ražniči so šampiňónmi

600 g mladého baranieho mäsa
olej
4 veľké šampiňóny
100 g anglickej slaniny
jemná strúhanka
60 g masla
mleté čierne korenie
soľ

Mäso umyte v celku, osušte obrúskom, odblaňte a pokrájajte na malé rezne, ktoré naklepte, osoľte, okoreňte mletým čiernym korením a pokvapkajte olejom. Šampiňóny očistite, ošúpte, umyte, pokrájajte na plátky, osoľte, pokvapkajte olejom a spolu s mäsom nechajte odležať na chladnom mieste. Anglickú slaninu pokrájajte na plátky veľké ako plátky mäsa a spolu s mäsom a šampiňónmi napichujte na malé ražníky. Pripravené ražníky obaľte jemnou strúhankou, poukladajte na rozohriaty grilovací rošt a grilujte z každej strany 6 min. Počas grilovania polievajte roztopeným maslom. Podávajte s opekanými zemiakmi a so zeleninovým šalátom.

Dobrá rada

Vlny na viedenskom rezni

Potrebujeme dostatočne veľkú panvicu. Dôležité je aj to, aby sa rezne vyprážali v dostatočnom množstve tuku či oleja. Počas vyprážania panvicou ustavične pohybujeme sem a tam. To, či bude mať rezeň pekné vlny, závisí aj od teploty tuku alebo oleja. Ideálna teplota je okolo 140 oC (skúška: strúhanka musí v tuku peniť).

Stavebník

NA ČO NEZABUDNÚŤ PRI ZVUKOVEJ IZOLÁCII STIEN

Pri montáži akustickej izolácie stien nesmieme zabúdať na trhliny v stene!

Valid XHTML 1.0 Strict Ověřit CSS!

Webyshopping

Internetové služby

Obce v regióne mesta

Bojnice - Kanianka, Kocurany, Opatovce nad Nitrou, Šútovce
Kontakt | O nás | Reklama | Podmienky použitia |
lang